Tarieven

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR) en hanteren derhalve ook de aanbevolen tarieven van de SVR.

svrlogoWat doet de Stichting Vrije Recreatie?
Deze stichting behartigd de belangen van u als kampeerder en van ons. Ook naar de overheid toe.

Vroeger was het niet mogelijk dat men als BOER kampeerders huisveste op de boerderij. Mede dank zij de SVR werd dit mogelijk en kon men weer kamperen op de manier zoals van ouds het gebruik was.

Veel campings begonnen door de vele extra’s, niet alleen te duur te worden, maar sommigen begonnen meer te lijken op een pretpark. Voor rust en ruimte was er geen plaats meer.

Landelijk stelt de SVR tarieven en adviezen ter beschikking, welke aanmerkelijk onder het niveau liggen van de andere campings.

Een SVR camping is eenvoudiger van opzet, maar daarom vaak niet minder geriefelijk en gezellig, ook al om de kleinere omvang welke de opzet is.

U kunt lid/donateur worden van de SVR, ook al om dit belangrijke werk te steunen. Het kost u weinig en u steunt daarmee de vrije recreatie, waar ook u alle belang bij heeft of kunt hebben.

Een uitgebreide toelichting daarop en de tarieven kunt u bekijken op www.svr.nl.

 

TARIEVEN STACARAVAN 2020:

De stacaravan kost voor 1-2 personen € 215,00 per week (exclusief toeristenbelasting).
En per 2 weken voor 1-2 personen € 395.00 euro (exclusief toeristenbelasting).

U dient wel uw eigen bedlinnen (incl. dekbed/deken en kussens), hand- en theedoek etc. mee te nemen.

NB: Het gebruik van al onze faciliteiten is op eigen risico. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

TARIEVEN 2020:

Ons tarief voor komend seizoen is € 16,80 per nacht per plaats voor 1-2 personen (inclusief BTW, gebruik sanitair en WiFi), exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n.).
Honden zijn toegestaan, hetzij voor € 1,00 per nacht extra.
Kinderen t/m 16 jaar; € 3,50 p.p.p.n. Vanaf 17 jaar; € 7,50 p.p.p.n. (excl. toeristenbelasting).
Bezoekers € 2,00 p.p. per dag. Toeslag later vertrek (na 11.00 uur) € 7,50.

In het voorseizoen (van 1 april tot de zaterdag voor Hemelvaartsdag, 16 mei) en in het naseizoen (vanaf 1 september tot 1 oktober, of uiterlijk 15 oktober, afhankelijk van het weer) is het in overleg mogelijk om leegstand tarieven te hanteren. Incl. stroom; € 8,00 en excl. stroom; € 6,00 per nacht). U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Het hanteren van leegstandtarieven kan alleen indien dit vooraf is afgesproken. In het hoogseizoen worden er geen leegstandtarieven gehanteerd.

Aanbieding HEMELVAART & PINKSTEREN Arrangement 2020 (13 nachten):                                             € 200,– o.b.v. 1-2 personen excl. toeristenbelasting.
Van woensdagmiddag 20 mei t/m dinsdagochtend 2 juni (of vertrek op 2e Pinksterdag 1 juni). Dit arrangement is uiteraard uit te breiden met losse nachten voorafgaand of aansluitend aan deze periode.  In deze periode zijn voorlopig geen korte verblijven te reserveren.

In het laatste weekend van augustus (corso Vollenhove) zijn reserveringen met vertrekdatum op zaterdag 29 of zondag 30 augustus niet mogelijk. U dient dan te reserveren t/m maandag 31 augustus of een latere datum.

NB: Het gebruik van al onze faciliteiten is op eigen risico. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.