Reserveringen

Wij hopen dat we u via deze site een indruk hebben gegeven van onze camping en uw belangstelling hebben gewekt. Mocht u geïnteresseerd zijn om bij ons te verblijven, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen om een reservering te doen.

Ons telefoonnummer: 0527-241598. Bij geen gehoor, probeer het later nogmaals of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op en/of beantwoorden uw e-mail. 

Graag ontvangen wij na het telefonisch contact uw gegevens en de periode van verblijf (aankomst- en vertrekdatum) op de mail. U ontvangt vervolgens een bevestiging inclusief factuur en informatiebrief van ons retour. Hierin staat belangrijke informatie incl. de aankomst- en vertrektijden. Wij adviseren u dan ook om deze vooraf goed door te nemen.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen voor meer informatie. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ons e-mail adres: info@schaarkamp.nl. 

Een plaats nummer reserveren is alleen mogelijk bij een verblijf van minimaal 14 nachten. Wij houden verder zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur qua plek, maar kunnen dit niet garanderen. Wij proberen alles zo goed mogelijk te laten aansluiten, zodat we al onze gasten naar tevredenheid kunnen laten kamperen.

In de Hemelvaart- & Pinksterenperiode kunnen geen korte periodes geboekt worden.

In het laatste weekend van augustus (corso Vollenhove) is er geen reservering mogelijk met vertrekdatum op zaterdag 29 of zondag 30 augustus. U kunt dan alleen reserveren t/m 31 augustus of een latere datum.

NB: Het gebruik van al onze faciliteiten is op eigen risico. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Onze camping gaat open op vrijdag 17 april 2020. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur per e-mail. Mocht het open gaan van de camping naar een latere datum verschoven moeten worden, dan passen wij deze tekst onmiddellijk aan.