Camping

Welkom op DE camping voor Rust en Ruimte!  

Onze camping gaat open op vrijdag 17 april 2020. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur per e-mail. Mocht het open gaan van de camping naar een latere datum verschoven moeten worden, dan passen wij deze tekst onmiddellijk aan.

De camping is gelegen achter de boerderij en beschikt over 35 ruime plaatsen, bijna allemaal met tegelplateau en omheind met diverse soorten groen en bloeiende planten.

      

Het geheel is weelderig beplant met bomen, struiken en andere planten, grotendeels uit eigen kwekerij.
De standplaatsen zijn ruim bemeten en geven door de royale beplanting tussen de standplaatsen veel privacy. De meeste plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau voor uw voortent of luifel.

Elke standplaats is voorzien van een aansluitpunt voor stroom (6 ampère) en vaak is het mogelijk om uw auto naast de caravan te plaatsen. De watertappunten zijn verdeeld over de camping en tevens aanwezig bij het toilet- en douchegebouw.

IMG_20140716_184129

Vele plaatsen geven een weids uitzicht op de omringende weilanden en/of de dierenweide met o.a. schapen, eenden en hertjes. Naast de dierenweide bevindt zich een ooievaarsnest; de afgelopen jaren hebben onze gasten volop kunnen genieten van dit bijzondere tafereel.

Voor de (klein)kinderen is er achter op het tweede veld een grote trampoline, een schommel en een rekstok.

Sanitaire voorzieningen

sanitair1

Aan de linkerkant van de oprit naar de camping (foto hierboven) bevindt zich het toilet- en douchegebouw.

      

Het ‘badhuys’ bestaat uit vier douches, waarvan één voor mindervaliden incl. toilet en wastafel. Ook zijn er twee afgesloten wastafelruimtes met spiegels. Daarnaast zijn er vier toiletten en één urinoir.

Naast het toilet- en douchegebouw, is een aparte ruimte waar u kunt wassen en centrifugeren. Wij vragen een vergoeding van € 3,50 voor het gebruik van de wasmachine. De centrifuge kunt u gratis gebruiken.

Onze tarieven zijn all-in, u kunt dus zonder muntjes bij ons douchen, water tappen, etc..

Wel verwachten we van onze gasten dat zij op een goede manier met ons sanitair omgaan. En dat een ieder het netjes achter laat, wel zo prettig voor de volgende gast. Iedere toiletruimte is voorzien van een w.c.-borstel, w.c. reiniger en luchtverfrisser. Onze toiletpotten hebben de nieuwste technieken; zonder rand (zeer hygiënisch) en zijn allen voorzien van een goede w.c. bril.

Aan de zijkant van het toilet- en douchegebouw is een overdekte afwasplaats aanwezig met drie spoelbakken (koud en warm water). 

Een aparte stortbak annex spoelruimte voor chemische toiletten is ook aanwezig (geen ondergrondse t.b.v. campers).

Campers zijn wel van harte welkom!

Honden ook, hetzij aangelijnd.